Terugvlucht gecancelled
Door: Edith
Blijf op de hoogte en volg Edith
19 April 2010 | Thailand, Bangkok
Wat wij al verwacht hadden: de terugvlucht voor vanavond is gecancelled. Gelukkig kunen we in dit mooie hotel blijven totdat we een dezer dagen terug kunnen, dus dat is wel een fijne bijkomstigheid.
Vanmiddag zijn we allemaal naar een leuk winkelgedeelte hier in Bangkok gegaan met allemaal restaurantjes en kraampjes. Heerlijk rondgeslenterd en wat gegeten. Terug gegaan met een tuc-tuc. Leuk hoor!
Daarnet in het hotel gedineerd.Werd aangeboden door Fox Reizen om de zware treinreis van vannacht goed te maken (per slot hadden we verwacht dat we slaapcouchettes zouden krijgen).
Morgen komt de rest van de groep, die in Koh Samui was achtergebleven, ook hier in het hotel, dus treffen we elkaar gezellig weer en vliegen we waarschijnlijk van de week allemaal tegelijk terug.
Vanavond vroeg mijn bedje in, want morgenochtend moet ik er o 95.30 uur alweer uit.
Lieve groetjes,
Edith
19 April 2010 - 13:31
Monique:
hi Edith,
nou gelukkig zit je dan in een mooi hotel en kan je nog even langer shoppen. Hopelijk toch nog even langer genieten. In ieder geval lekker warm weer nog! Houd je haaks!
groetjes monique -
19 April 2010 - 13:35
Jilles:
Hoi Edith, het is wat, kun je niet terug....
Ik wacht al dagenlang op vertrek naar Suriname, had afgelopen vrijdag al onderweg moeten zijn...
liefs,
Jilles
19 April 2010 - 13:40
Sonja :
helemaal niet zo vervelend een beetje langer daar blijven ben je al in het mbk center geweest kan je lekker afdingen maar niet overal want er zijn ook staatswinkeltjes bij ik geloof iets van 4 of 5 etages
die slaapcouchettes hadden wij toen wel maar de meesten hebben in de trein een beetje een feestje gebouwd haha dus van slapen kwam niet veel groetjes sonja -
19 April 2010 - 14:22
Annelies Veen:
Heb je website gevonden. Fijn dat we nu weten hoe het met jullie gaat. Zeg tegen Rinus dat alles hier prima gaat en dat hij de groeten van de kinderen krijgt.
Groetjes Annellies Ilse Jorn Elger Ellen Ronald -
19 April 2010 - 14:51
René:
Lieve Edith;
Ik wens je heel veel sukses morgen bij je bezoek aan Lian in de Bangkwanggevangenis.Doe hem de groeten van me.Ik hoop hem ook binnenkort te kunnen bezoeken en dat jij gauw goed thuiskomt.
Het kaartje op de rivierboot kun je meestal van een vrouw op de boot kopen die langs komt,maar gooi het niet weg,er kan nog naar gevraagd worden.
In gedachten ben ik bij je morgen,het is heel goed dat jij Lian nu ook ontmoet.Bij hem vertrek je niet verdrietig maar vrolijk.Extra knuffels René -
19 April 2010 - 18:14
Je Zus:
Hoi...lekker langere vakantie. geniet ervan. Alleen moet je eventjes nagaan want ik had gehoord dat de mensen geen vergoeding zouden krijgen voor langere hotel verblijven or vliegreizen verandering want dit euvel is beschouwd als "act of God". Dat hebben de verzekering maatschappijen gezegd. Ben benieuwd of ze dat inderdaad kunnen doorvoeren. Ik moet zeggen dat de hemel lekker rustig is. Tevens zijn de franse treinen ook op staking, dus is het hier in Geneve ook een gedoe op de stationen want vele komen vanuit Frankrijk in Geneve werken. Afrika klaagt want alle export producten staan te rotten op de vluchthavens. De ziekenhuizen lopen de schreeuwen want de mensen die een donor orgaan zouden krijgen moeten nu wachten, want er zijn nog geen organen aangekomen. De post -- die stapelt zich ergens op. Ongelooflijk wat dat alles met zich mee brengt.Ik denk dat het allemaal een plot van Ijsland is tegen de EU omdat de EU wil dat ze de schuld terug betalen met interest! Dus hebben de Ijslandse Goden wraak op Europa genomen..ha..ha.. -
19 April 2010 - 18:59
Ming: