Heerlijke luierdag
Door: Edith
Blijf op de hoogte en volg Edith
22 April 2010 | Thailand, Pattaya
Vandaag heerlijk de hele dag met Rinus geluierd aan het schitterende zwembad hier bij ons hotel, en regelmatig lekker even een plons in het zwembad genomen. Het water hierin was ook zo rond de 30 o C. Heerlijk!
Tussendoor genoten van een lekkere lunch, en daarna weer plat op het ligbed. Met deze warmte hier is het ’t beste vertoeven in het water.
Vanochtend nog even aan de juffrouw van Fox reizen gevraagd of er al wat nieuws was of wij eerder terug kunnen dan dinsdag. Zij vertelde dat China Airlines inmiddels een extra vliegtuig had ingezet op Frankfurt, om gestrande reizigers op te halen, en dat Fox er heel erg op aan het hameren was dat ze ook een extra vliegtuig zouden inzetten op Amsterdam. Vanavond gaat er alweer een groepje Nederlanders terug. Wij moeten dus nog even afwachten. Maar het is hier zo heerlijk, dus het is niet bepaald een straf om hier langer te zijn.
Lieve groetjes,
Edith
=====================================
Hallo Koos, vader van Carmen,
Dank voor je berichtje. Carmen zal nu inmiddels wel weer thuis zijn? Gelukkig maar voor haar dat zij direct kon doorvliegen naar Nederland (of had ze misschien ook liever nog wat willen blijven :-))
Doe haar mijn hartelijke groeten, en ik vond het heel leuk dat jullie mijn dagelijkse verslagen lazen.
Groetjes, Edith.
22 April 2010 - 10:34
Renée:
Een straf lijkt het inderdaad niet. Zoveel te beter. -
22 April 2010 - 11:57
Tante Tiny:
Lieve Edith,
nog een laatste krabbel.
Geniet ven je extra vrije vakantiedagen, voorlopig zijn het je laatste. Bankok is mooi maar erg heet. Verder ga ik vanavond letkker uit eten, dus ik geniet ook.
lieve groetjes
en xxx Tante Tiny doei! -
22 April 2010 - 13:03
Thessy:
neem een kijkje in die grote malls, waar je leuke dingen kan kopen , eten en je laten masseren.
gr.
thess -
22 April 2010 - 14:53
René:
Hoi Lieve Edith;
Alles is oké nu,ik trakteer mijn buurvrouw op een etentje in het eetcafé,ze strijkt mijn hemden die meegaan.
Zondag vlieg ik dus toch!
Heb genoten van je reisverslagen.
Vandaag heel veel post rondgereden met de fiets,gelukkig kreeg ik hulp van mijn collega Ingrid!
Daar is Mia al,de buurvrouw.
Dikke knuffel van René -
22 April 2010 - 17:57
Mathilda:
Wat een héérlijk zwembad zeg...dat ziet er écht goed uit!
Gelukkig krijgen wij komend weekend ook weer een heerlijk zonnetje met temperaturen rond de 20 graden...dat gaat er tenminste een beetje op lijken.
Veel plezier! -
22 April 2010 - 21:02
Sonja :
mooie locatie waar je nu zit is wel uit te houden zo te zien, ben benieuwd wanneer je terug kan
overal zoeken ze oplossingen zelfs cruisschepen worden ingezet
nog hele mooie dagen groetjes sonja -
23 April 2010 - 09:15
Von:
Hoi, nou jij mag niet klagen zeg...heerlijk zwembad, goed weer, lekker eten!! ;-)
Ik heb aan Nancy doorgegeven dat je er maandag niet bent.
Liefs
Von