Weer wat opgeknapt - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Edith Veldhuizen - WaarBenJij.nu Weer wat opgeknapt - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Edith Veldhuizen - WaarBenJij.nu

Weer wat opgeknapt

Door: Edith

Blijf op de hoogte en volg Edith

15 April 2010 | Thailand, Koh Tao

Hallo lieve mensen,

Heel hartelijk dank voor jullie lieve reacties nav mijn berichtje dat ik zo ziek was.

Jeanet, heel lief dat je Carmen een sms had gestuurd over die ors. Maar dat heb ik zelf ook altijd bij mij, en had dat gelukkig niet nodg. Ik moest wel lachen want Carmen vertelde dat ze nog eerder van jou had gehoord dat ik ziek was, dan van mij.

Ik ben gelukkig inmiddels alweer opgeknapt, na een avond en een nacht goed geslapen te hebben )en tussendoor imodium ingenomen te hebben. Gelukkig maar, want dadelijk moeten we weer een paar uur op de boot zitten.

Renee, ik zal de groeten aan Ann doen. Ik heb haar daarnet al voorbij zien schuiven, gewapend met een waterpistool voor als weer iemand ons met water zou aanvallen.

Het is hier inmiddels alweer erg warm+ volgens mij al 35 oC, terwijl het pas half 9 ´s ochtends is.

Sonja, dank voor je berichtje oer Ko Samui. Mjn mede/groepsleden waren erg blij te horen dat daar meer te doen is dan hier.

Jilles, alvast een hele goede reis naar Suriname en ik hoop dat je daar een hele fijne tijd heb.

Tot het volgende bericht, vanaf het eiland Ko Samui.

Lieve groetjes,

Edith

• 15 April 2010 - 01:52

Jilles:

Dank je, Edith!
    Maar waar jij bent is het warmer dan in Suriname, zo heet al in de ochtenduren...

Goed, dat je wat opgeknapt bent!

Tot de volgende keer,
    liefs, Jilles

• 15 April 2010 - 05:30

René:

Hoi Lieve Edith;
    Ben ook blij dat je je weer wat beter voelt.Op naar je volgende bestemming Koh Samui.
    Ben hier al druk bezig met voorbereidingen voor mijn vertrek op 25 april.Ondanks het negatief reisadvies ga ik toch naar Bangkok,heb me zelfs aangemeld voor een avond op de ambassade ivm koninginnedag,het wordt de 29e gevierd met een ambassadeursreceptie.
    Maar veel meer ligt mijn hart bij Lian,die ik in de Bangkwang ga bezoeken.
    Voor jou nog heel veel plezier,heb je je camera nog mooi droog kunnen houden tijdens Songkran?
    Knuffel van René

• 15 April 2010 - 12:04

Sonja :

te zien aan de nieuwsberichten trekken de demonstranten zich terug uit het historisch stadscentrum en concentreren ze zich op een winkelgebied dat is wel jammer want het is heel leuk winkelen in het mbk center maar misschien is het volgende week weer anders of vertoeven ze net niet daar er zijn meer winkelcentra
    het hotel ligt inderdaad aan de rand van de stad wel alles in je kluisje doen daar,is nodig daar
    ben benieuwd hoe je het vind op het volgende eiland
    heel veel plezier daar groetjes sonja