Maandag 12 jan. 09: Hamilton
Door: Edith
Blijf op de hoogte en volg Edith
12 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Hamilton
Zij woont niet in Hamilton zelf, maar in een wijk tegen Hamilton aan, waarin allemaal grote dure huizen. Een soort Wassenaar zullen we maar zeggen. Ik keek dan ook mijn ogen uit toen ik het huis van Miep zag. Wat een schitterend huis! Ik ben niet gauw jaloers, maar af en toe......
Na een kop koffie te hebben gedronken zijn we met ons drieen op pad gegaan. Eerst naar het winkelcentrum waar mijn neefje werkt en ik hem en zijn vriendin even een hand kon geven, en daarna naar de Hamilton Gardens. Hele mooie thema-tuinen, met een stukje Japan, China, Italie, Maorie, etc. De tuinen zijn zo groot, dat je het niet eens redt om er op een dag doorheen te lopen, maar dat stukje dat we hebben gezien was al geweldig.
Daarna naar de dochter van Miep, die in een ontzettend groot huis aan de rivier in Hamilton woont. Dat huis was zelfs nog groter. Was zeker een huis van een paar miljoen. Tjonge....
Als je zo woont hoef je toch nooit meer op vakantie volgens mij.
En daarna hebben we Miep bij haar huis afgezet, even een glas limonade gedronken en toen weer terug naar Tokoroa.
In Hamilton was het heel erg warm, zeker zo'n 28 oC. In Tokoroa aangekomen bleek het hier te hebben geregend zodat het hier gelukkig niet zo bloedheet is.
Hoe is het nu in Holland met de winterse temperaturen? Ik las op internet dat er veel geschaatst werd en de ziekenhuizen hele wachtrijen hebben ivm de gewonden. Is het nog steeds zo koud?
Wim, ik heb jouw e-mail ontvangen. Leuk dat je gereageerd hebt. Hoe kwam je zo in Londen terecht? Gezellig even een weekje eruit?
Luitjes, ik plaats hieronder even een paar fotootjes van de mooie Hamilton Gardens en het schitterende grote huis aan de rivier van de dochter van Miep.
Ik heb geprobeerd mijn foto's allemaal in mijn internet-fotoalbum te zetten (mijnalbums.nl), maar dat lukt niet. De downloadsnelheid (of heet dat uploadsnelheid?) op deze computer van mijn tante is 50 (!) kbps. Volgens mij kennen we die lage snelheid in nederland niet eens. Met als gevolg dat ik over dit berichtje en de paar foto's die ik erbij zet al een uur doe, en als ik foto's in mijn internet fotoalbum wil plaatsen, doet de computer 2 uur over 15 foto's. Daarom dus maar een paar fotootjes per dag. Na de vakantie maak ik wel een compilatie van de mooiste foto's in het fotoalbum op internet.
Tot een volgend bericht!
Liefs en groetjes,
Edith
12 Januari 2009 - 20:26
Ricki:
Hoi Edith.
Ben blij dat je het zo naar je zin hebt.
En inderdaad wat een schitterend huis.
Leuk om zo je belevenissen te kunnen volgen.
Veel plezier.
Lieve groetjes.