donderdag 8-01-09: Rotorua
Door: Edith
Blijf op de hoogte en volg Edith
08 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Tokoroa
Ontzettend leuk alle reactie van jullie allemaal. Hartstikke bedankt.
Even in vogelvlucht een paar antwoorden op wat reacties:
Mieke: Tant Jannie en Enrico vinden het zo leuk dat jij een berichtje hebt geplaatst. Wil jij mij je e-mail adres doorgeven voor hen?
Renee: Heel veel succes in Kaapstad. Is de camper nog goed uit de container gekomen?
Han: Ik ga op zoek naar zo'n ketting voor je!
Wat Barcelona betreft: laten we dat liever een andere keer doen. Ik moet nl. mijn collega's ook de kans geven op vakantie te gaan en kan niet nu al de agenda voor het komende jaar helemaal volplannen met vakanties voor mij. Naast deze vakantie en Bilbao, wil ik ook nog een lang weekend ofzo naar Besancon (Renee) en Geneve (naar jou)ergens dit jaar.
En Edzard gaat nl. ook nog naar Bulgarije en Roemenie, dus die zal dit jaar ook geen tijd hebben om naar Barcelona te komen. Ik heb trouwens nog iets anders leuks in de planning, maar daar kom ik na mijn vakantie bij je op terug. Laat Kieran inderdaad maar zijn vakantie alvast boeken, o.k.?
Lieve Rene: wat goed dat jij voor Lian dat voedselpakket hebt gekocht. Mail mij alsjeblieft naar mijn gewone mail adres wat het heeft gekost, zodat ik mijn deel van het geld zodra ik thuis ben, direct aan je over kan maken. Ga je niet naar hem toe in de Bangkwang? Gaat Laos nog door? Leuk dat je die Belg daar weer tegen bent gekomen. Jij ook een hele dikke knuffel van mij!
Dirk, ontzettend leuk dat je hebt gereageerd! Alles goed met je? Inmiddels ook alweer aan het werk?
Edzard: heel lief dat je gereageerd hebt lieverd. Je weet hoe fijn ik het altijd vind om iets van je te horen. Hou dat koppetje van Bikkel wel even goed in de gaten, en als je het niet vertrouwt, ga er dan even mee naar de dierenarts. Je weet waar mijn extra bankpasje ligt. Volgens mij gaat het vanzelf wel over, want verder is hij de oude, maar hou het even in de gaten, goed? Dus nog geen nieuwe sloten op jouw voordeur? Al iets gehoord wanneer ze nu komen?
-------------------------------------
En dan nu terug naar Nieuw Zeeland!
Vannacht sliep ik de eerste paar uren als een roos, en daarna werd ik ineens klaarwakker en kon moeilijk meer in slaap komen. Toch waarschijnlijk vanwege het tijdsverschil. Om 08.00 uur hebben mijn tante Jannie en ik ontbeten, en daarna zijn we naar Rotorua gereden, een plaats vlak boven Tokoroa (waar mijn tante woont) waarbij een schitterend natuurgebied ligt met allemaal meren en parken. Ik heb zulke mooie meren gezien. We hebben daar wat gewandeld, foto's gemaakt, lekker op een terrasje gezeten en met onze voeten een tijdje in een heetwaterbron gehangen. Wat was dat water heet zeg! Maar scheen wel goed voor je voeten te zijn vanwege de mineralen die erin zitten. In datzelfde park was ook een echt modderbad. Heel indrukwekkend: het water kookte gewoon, en de dampen sloegen er vanaf. Als je daarin valt, overleef je het niet.
Aan het einde van de middag reden we terug naar huis. Vanavond lekker een beetje rustig aan doen.
In Nederland is het nog zo koud, lees ik. Hier is het heel warm. Volgens mij rond de 28 o C. Wel heerlijk hoor.
Ik geniet in ieder geval met volle teugen hier. Mijn tante is zo'n lieverd en we hebben het zo heerlijk samen.
Lieve luitjes, jullie allemaal sterkte met de kou. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle reacties; wat voelt dat goed dat jullie allemaal zo meeleven.
Liefs en groetjes,
Edith
08 Januari 2009 - 09:09
Jilles:
Lieve Edith,
wat ziet dat er allemaal prachtig uit, het hete modderbad, de mooie natuur! Kijk inderdaad maar uit dat je je voetjes niet per ongeluk kookt!
Hier nog erg koud, net nog -3 graden, op de fiets naar het werk.
Ik kijk uit naar je volgende bericht, liefs,
Jilles -
08 Januari 2009 - 10:19
Sonja:
wauw wat leuk zeg daar allemaal ik zie dat ik nog veel te weinig van de wereld heb gezien
ben wel altijd afhankelijk van groepsronreizen met andere singels want in je eentje is er niks aan
ben wel van plan om naar taiwan te gaan alleen jammer dat vertrek niet altijd gegarandeerd is maar ik ben freelancer dus kan ik gaan wanneer ik wil het is wel een nieuw land waar ze naar toe gaan dus is er weinig info over
de rede dat ik dat land wil zien is dat mijn dochter daar een kindje gaat adopteren ze mag daar zelf niet heen omdat haar papieren daar al in een tehuis liggen pas wanneer ze het kindje mag halen ze hoopt dat het dit jaar nog is
ben benieuwd wat je nu allemaal weer gaat beleven groetjes en veel plezier sonja -
08 Januari 2009 - 10:33
Janita:
Hoi Lieverds,
Mooie foto's, leuk dat ik nu ook kan mee genieten, had toch liever mee gegaan, maar ja, hier kunnen ze ook niet zonder mij.
Wij zitten hier al 8 dagen in de kou, de cv ketel is dood, binnen nu 10 graden, en buiten is het niet veel warmer. Gisteren lag er sneeuw, en vandaag heel erg mistig.
Lieverd ik hoop dat je nu beter kan slapen, de jet-lag komt vanzelf. Doe Tante Jannie en de rest de groetjes en geniet ervan.
Kus Janita en gezin. xxx -
08 Januari 2009 - 10:45
Je Zus::
Wat een mooie fotos. Inderdaad is NZ veel mooier wat landschap betreft dan Australia dat onttiegelijk droog en dor is. Geniet ze. -
08 Januari 2009 - 14:00
Ricki:
Hoi Edith,
Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt.
En wat een schitterende natuur heeft NZ.
Lieve groetjes
Ricki. -
08 Januari 2009 - 15:05
Rene:
Lieve mooie Edith;
Wat heerlijk om jou op je foto,s te zien en te weten dat je geniet.Mijn taak zit er nu op in Bangkok.Was vanochtend bij Lian op bezoek geweest in de Bangkwang gevangenis,hij was heel blij,mijn voedselpakket krijgt hij morgen,hij bedankt ons en jou heel hartelijk.Heb nog 3000 baht op zijn rekening gestort omdat hij het nodig heeft.Ga je mailen zometeen lieve zus. -
08 Januari 2009 - 18:33
Mieke:
Hallo Edith, bedankt voor je snelle reactie. Erg leuk hoor al die verhalen en ook die fotos van Enrico jeanine en je tante jannie. Mijn email adres is rekam@kpnplanet.nl. Veel plezier nog op vakantie. Groeten Mieke -
08 Januari 2009 - 20:00
Edzard:
Klinkt allemaal heel erg leuk mam!
Ik hou het koppetje van Bikkel goed in de gaten.
Veel plezier nog en ik lees je verhalen nog wel! En kom niet te dicht bij die modderbaden ok? :)
Doeg mam! Dikke kus!