Nog één nachtje slapen
Door: Edith
Blijf op de hoogte en volg Edith
04 Januari 2009 | ,
Even een laatste berichtje vanuit Holland om te testen of deze site goed werkt.
De koffers zijn gepakt, Edzard en zijn vriendin zijn vanavond nog gezellig komen eten. Morgen gaat de grote reis beginnen.
Werner en Margareth (mijn broer en schoonzus) komen morgenochtend, waarna ze mij na de lunch naar Schiphol brengen. Hoewel mijn vliegtuig pas om 17.30 vertrekt, wil ik toch tijdig op Schiphol zijn omdat ik nog moet uitvogelen waar ik precies de tickets moet ophalen.
Na 10 uur vliegen kom ik aan in Shanghai, waar ik 3 uur blijf en dan overstap op New Zealand Air. Na weer 10 uur vliegen kom ik woensdagochtend 06.50 uur (lokale tijd = 18.50 dinsdagavond Nederlandse tijd) in Auckland aan.
Het is een lange zit, maar ik heb mijn I-pod bij mij, diverse boeken en een DVD-speler met de nodige DVD's, dus ik verveel mij zeker niet.
Zodra ik een nieuw blog op deze site plaats, krijgen jullie daarvan een berichtje, zodat jullie mijn belevenissen op de voet kunnen volgen.
Nog even een kleine opmerking: ik heb gemerkt dat de site "waarbenjijnu" af en toe reclame maakt om mensen ertoe te bewegen extra ruimte op deze site voor mij te kopen. Weet dat dit geen initiatief van mij is en ik dit eigenlijk best wel heel vervelend vind, dus negeer die melding, o.k.?
Mijn volgende berichtje ontvangen jullie vanaf het Noordereiland in Nieuw Zeeland. Tot over een paar dagen.
Liefs,
Edith
test sms voor vakantieblog
:SMS update:: 3 januari 2009 :
voor de derde keer een test
:SMS update:: 4 januari 2009 :
test op zondag
nogmaals een test
04 Januari 2009 - 21:17
Mathilda:
Hoi Edith,
nogmaals...geniet er lekker van! Jij zult je in ieder geval niet vervelen op de luchthavens en in het vliegtuig. Zelf vind ik het altijd heerlijk lekker op tijd op Schiphol te zijn, om daar nog lekker winkeltjes te bekijken en de sfeer proeven.
Heb een goede reis!
Mathilda -
04 Januari 2009 - 21:18
Janita En Gezin:
Heel veel sterkte met de vlieg reis, ik ben in gedachten bij je. Dikke kus Janita en gezin -
04 Januari 2009 - 21:19
Tina,Henk & Triana:
We wensen je een hele goede reis..en we zullen je site met je spannende verhalen in de gaten houden...!Geniet maar lekker en een dikke knuf van ons drietjes..xxx -
04 Januari 2009 - 21:25
Ming:
Hoi lieve Edith,
Fijne vlucht en tot je volgende bericht als je in Nieuw-Zeeland zit. Vergeet niet je camera anders kun je geen foto's nemen ;-)))
Ming -
04 Januari 2009 - 21:41
Yvonne:
Hi Edith,
Heel veel plezier en geniet er lekker van!! Hopelijk vliegt de reis voorbij :-) Ik ga zeker de site in de gaten houden hoor!! De foto's van oudjaar ben ik aan het uploaden..hehe
Liefs Yvon -
04 Januari 2009 - 21:42
Yvonne:
En ik bedoel met vlieg de reis voorbij....het vliegen dan...zodat je daar snel bent en kan genieten!! haha
04 Januari 2009 - 21:43
Jilles:
Ha Edith,
welterusten voor nu en ik wens je voor morgen een goede vlucht naar het verre Nieuw Zeeland.
Geniet van het vliegtuig!
xx
en veel plezier.
René en Ricki. -
04 Januari 2009 - 22:30
Sonja:
leuk zeg ga jij ook overal heen ik ga je volgen hoe het daar is
ik ben zelf ook aan van die reisjes begonnen indonesie was het verste weg ook overgestapt in hongkong maar dat was goed te doen ik wens je een hele mooie tijd daar groetjes sonja -
05 Januari 2009 - 13:10
Hanny:
Hele goede reis en geniet van je lange adventure! -
05 Januari 2009 - 16:08
Rene:
Lieve Edith;
Warme knuffel uit Bangkok het is hier 32 graden.Donderdag zal ik namens jou en mij Lian bezoeken in de Bangkwanggevangenis en hem met een degelijk voedselpakket en geld op zijn rekening verwennen namens ons.Ik denk aan je en hoop dat je een schitterende vakantie zult hebben. -
05 Januari 2009 - 16:09
Renée:
Een langere vliegreis had je niet kunnen vinden.
Geniet met volle tuigen Ik volg je periple vanuit Afrika. -
05 Januari 2009 - 21:22
Mieke Kamphuis-Verwe:
Hallo Edith,jij kent mij denk ik niet meer persoonlijk. Maar ongeveer 27 jaar geleden was ik het vriendinnetje van jouw neefje Vincent.Nu was ik op hyves aan het zoeken en kwam jou nichtje Anoushka op het spoor via het voetballen. Toen zag ik een foto van jou en ik herken jou nog wel. Nu kwam ik erachter via jou hyves dat je in Nieuw zeeland ben. Wil je de groeten aan iedereen daar doen(als je daar bent) en vraag eens of ik hun ook een berichtje via de computer kan sturen. Heel veel plezier daar Groeten van Mieke